Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Ülkesini ve milletini seven, ülke kalkınmasında sorumluluk üstlenebilen, kendisine, ailesine Türk toplumuna yararlı; sevgi, saygı ve hoşgörü ile yoğrulmuş, sektör ihtiyaçlarına cevap verebilecek,bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda mesleki yeterliliği kazanmış,işyerinde sorumluluk sahibi olan,kendine güvenen nitelikli elemanlar yetiştiren ve üst öğrenime hazırlayan çağdaş bir eğitim kurumu olmak istiyoruz.

Misyon: Biz; öğrencilere nitelikli eğitim vermek,onların bilgili,becerikli,kendine güvenen,değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,toplum değerleri ile bütünleşmiş dürüst bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,öğrencilerimizi hayata ve mesleğe hazırlamak için varız.

Başarılar: E-Ticaret Uygulamaları Avrupadan Türkiyeye(LDV Projesi): Proje kapsamında ikisi engelli olmak üzere 40 öğrenci Çek Cumhuriyeti ve Almanya da 6 hafta süreyle staj faaliyetinde bulundu.(2013-2014) Okumayı Sevdirme Projesi(2013)AB Gençlik Projesi: 8 Öğrenci ve 1 öğretmen Almanyada Okumanın Önemi ile ilgili faaliyetlerde bulundu. Teknikle Buluşuyoruz Kültürle Konuşuyoruz(2012)AB Gençlik Projesi: 8 öğrenci ve 1 öğretmen Almanya da uygulandı. Engelsi İstihdam(2012) BAKA Projesi: Engelli bireylere Muhasebe Eğitimi verilerek iş hayatına katılmaları sağlandı.

Saatler: Ders Başlama Saati: 08:30 Ders Bitiş Saati : 16:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nfkmtal.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mahallesi Necatibey Caddesi No19 Merkez/KARABÜK

Öğretim Şekli :Karma Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Necatibey Cad. Yenişehir No:19 Merkez/KARABÜK

Adres - Yenişehir Mahallesi Necatibey Caddesi No19 Merkez/KARABÜK

Ulaşım Okulumuz il merkezinden yürüme mesafesinde olup, otobüs, minibüs ve taksi ile ulaşım imkanı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 1 km. uzaklıktadır.